Sommerfuglene - Den Frivillige Demens-venne-gruppe i Holstebro Kommune

Den Frivillige Demens-vennegruppe i Holstebro Kommune
SOMMERFUGLENE har en række aktiviteter for mennesker med demens, hukommelsesproblemer el.lign. og for deres pårørende.
Demenscaféen Café Sommerfuglen. Sted: Colstruphuset, Sdr. Allé24, 7500 Holstebro. Åben onsdage i ulige uger, som regel kl. 14-16. For mennesker med demens, hukommelsesproblemer el.lign. og for deres pårørende. De skal være hjemmeboende og bosat i Holstebro Kommune.

Spiseklubben Resto Sommerfuglen. Sted: Colstruphuset, Sdr. Allé24, 7500 Holstebro. Der holdes spiseklub en gang om måneden. Der inviteres hjemmeboende par, hvor den ene er ramt af demens. Interesserede par henvender sig til deres demenskonsulent.

Sommerfuglenes følgevennetjeneste. En følgeven er en frivillig, der følger et menneske ramt af demens til dennes aktivitet. Det kan være at gå med i svømmehal, gå til dans sammen, gå en tur i naturen sammen, løbe en tur sammen osv. Mange af vores følgevenner henter og bringer til demenscafe (Café Sommerfuglen) – er sammen på caféen – og bringer dem hjem igen. Ønsker om en følgeven: ret henvendelse til følgevenne-koordinator Birthe Grønne, tlf. 42181122.

Læs mere på SOMMERFUGLENES hjemmeside: www.sommerfuglene.dk

Kontakt person

Anders Bech

Telefon nummer

97422215 / 60822215

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.