Frivillig Fredag den 24. september 2021


Fællesskabsstafetten skydes i gang på Frivillig Fredag den 24. september 2021. Følg Frivillig Fredag på vores Facebookside. 

Fællesskabsstafetten er et nyt initiativ, hvor vi sætter spot på de mange skønne og meget værdifulde, forskellige fællesskaber, der findes inden for kommunegrænsen.

Stafetten starter på Mulighedernes Plads i Holstebro fredag d. 24. september og slutter på Slagteriet i Holstebro d. 4. oktober. Undervejs gør den holdt i både byer og landområder.

Lokale borgerforeninger, interesseorganisationer, idrætsforeninger m.fl. transporterer stafetten fra sted til sted. Det gør de både til lands og til vands.

Når stafetten starter, gør holdt og til slut bæres i mål, markeres opholdene med en række forskellige begivenheder – store og små – hvor nye deltagere inviteres ind i fællesskabet. Her kan man opleve alt fra sang, dans, kreative workshops og cykelture til fællesspisninger og dialogmøder, samt se stafetten på sin tur gennem landskabet.

Initiativtagerne til Fællesskabsstafetten er Kultur & Frivillighuset Holstebro og en lang række lokale borgerforeninger.

Fællesskabsstafetten og ABC for mental sundhed

Mental sundhed kan for mange være diffust og komplekst, og derfor har indsatsen ABC for mental sundhed kogt forskningen om, hvad der styrker mental sundhed ned til tre enkle huskeregler: A) Gør noget aktivt, B) gør noget sammen og C) gør noget meningsfuldt. Det er vigtigt, at vores krop fungerer, men det er mindst lige så vigtigt, at vi trives og har det godt.

Fællesskabsstafetten er et initiativ under ABC for mental sundhed, som med afsæt i lokale aktiviteter og fællesskaber sætter fokus på vores mentale sundhed. For vi ved fra forskning, at mennesker, der gør noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre, har større sandsynlighed for bedre mental sundhed.

Mental sundhed er noget, vi skaber sammen!

Se mere på www.abcmentalsundhed.dk

Program 

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.