Vigtigt nyt


Kære Alle

Nedlukningen fortsætter og huset er fortsat lukket for foreningsaktiviteter.  Vi forventer at der bliver åbnet for vores foreninger den 21. maj. I genåbningen vil der gælde en række smitteforebyggende tiltag. Herunder vil der være krav om anvendelse af coronapas.

For særligt sårbare grupper, herunder rådgivninger, er der lempelser i forhold til  at mødes. Aftaler laves direkte med Alice eller Anne Lise.

Er du i tvivl om reglerne, så kontakt os for spørgsmål.

Der er stadig udlevering af hus forbi ved vinduet i caféen i tidsrummet 9.00-13.00 på hverdage.  

Generalforsamling: Bestyrelsen har valgt at udskyde generalforsamlingen 2021 til 15. juni. Reserver allerede nu datoen i jeres kalender. Da generalforsamlingen i 2020 blev aflyst, betyder det, at de bestyrelsesmedlemmer der var på valg i 2020 har siddet et år længere. Ved valget i 2021, vil disse poster derfor være på valg for et år, så vi stadig har forskudt valgperiode.

Hold jer orienteret om nyt her på hjemmesiden.

Pas rigtig godt på jer selv derud.

Med venlig hilsen 

Anne Lise Holst Jensen

Leder

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.