Kommende arrangementer:

Frivillig Fredag den 30. september 2022

Frivillig Fredag 2022: Temaet er Fælles Fremtid Lokalt. Vi vil sætte fokus både på fællesskabet lokalt, men også på styrken i partnerskaber, netværk og brobygning - på tværs af fællesskaberne, foreningerne, erhvervslivet, kommunen, borgere og alle andre, der har lyst. Sammen står vi stærkest - både nu og fremadrettet.
Fredag den 30. september fejrer vi Frivillig Fredag over hele landet.

Vi vil invitere jer til at deltage i "Nabokaffe", hvor I kan invitere en forening fra jeres lokalområde til Nabokaffe, det kan være i løbet af uge 39.

Hensigten er at finde en forening, som I ikke kender/eller kun kender sporadisk. De kan f.eks hjælpe med en af jeres aktiviteter, hvorefter I drikker kaffe, får en god snak, lærer hinanden at kende og får måske et samarbejde om en opgave eller arrangement.

Det kan være svært at finde den man ikke kender, derfor hjælper vi selvfølgelig med at finde en forening og skabe en god kontakt.
Et eksempel kan være en vennekreds, der inviterer Amerikanerbilklubben på besøg. Beboerne får en køretur i bilerne og I drikker kaffe og hygger bagefter. Måske bliver det til et tilbagevendende arrangement, hvor klubben kører en årlig tur med nogle ældre.

Er I interesseret i at deltage i Frivillig Fredag og høre nærmere, så skriv en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på: 21556946. Vi kontakter jer, hvor vi gerne vil fortælle jer mere om arrangementet.

FrivilligFredag - Forside


Kom Videre Mand.

Sted: Kultur & Frivillighuset, Nygade 22, 7500 Holstebro, Grønt mødelokale.

Gruppeleder Jens Sommer tlf.: 40478477.

Ønsker du at høre mere om Kom Videre Mand og hvornår næste gruppe starter, så kontakt Jens.

Tilmelding til Jens eller

Anne Lise  tlf.: 21556917 

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.