Nyreforeningen, Vestjylland

I Nyreforeningen Kreds Vestjylland har vi som formål at forbedre vilkår og behandlingsmuligheder for patienter og pårørende indenfor et område svarende til det tidligere Ringkøbing Amt.

Vi yder rådgivning og støtte til de medlemmer, som anmoder os om det.

Vi arrangerer forskellige medlemsaktiviteter i årets løb.

Disse omfatter blandt andet:

Typisk 2 udflugter hver sommer, hvor nøgleordene er fælles oplevelser, gerne lidt frisk luft og motion, hvis vejret og bentøjet tillader det, noget godt at spise, og hyggeligt samvær med mulighed for at tale med ligesindede og udveksle erfaringer.

Årlig generalforsamling i februar måned inklusiv et medlemsmøde med foredrag og dialog om et fagligt emne i relation til tilværelsen som nyresyg eller pårørende.

Årlig julefrokost i december måned.

Kredsen er aktiv på udvalgte steder i kredsen på Organdonationsdagen, som afholdes hvert år i oktober og Nyrernes Dag, som afholdes hvert år i maj måned.

Vi udgiver et medlemsblad"Veste-Nyren", som udkommer 4 gange om året, og bliver sendt med posten til kredsens medlemmer. 

Du kan se "Vest-Nyren" og i øvrigt følge med på kredsens hjemmeside: www.nyre.dk/vestjylland

 

Kontakt person

Karen Marie Riis

Telefon nummer

21620891

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.