Natteravnene

Natteravnene i Holstebro er en frivillig ulønnet social forening med egen bestyrelse, som er underlagt en samarbejdsaftale med Fonden for Socialt Ansvar, der ejer Natteravn Konceptet.
Vi går fredag og lørdag nat fra kl. 24 til mellem kl. 02 -05, afhængig af om og hvad der sker i byens natteliv. Vi er ca. 50 frivillige Natteravne, og vi går altid 3 sammen i de kendte gule synlige jakker. Vi går ikke ind på diskoteker og restaurationer, men færdes udenfor i det offentlige rum. Det er de unge, vi er opmærksomme på ved at snakke med dem og hjælpe dem, men tager os også af andre, hvis de har brug for hjælp.
Der betales ikke kontingent, men vi søger og får tilskud fra kommunen, hvor det meste går til indkøb af bolsjer og kondomer, vedligehold af jakker, generalforsamling og IT-udstyr.
Vi medvirker til at skabe større tryghed ved at være rollemodeller som gode ansvarlige voksne. Vi har et godt samarbejde med politiet og de lokale restauranter og deres dørmænd.

Kontakt person

Vivi Hatfeldt

Telefon nummer

97404212

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.