Hjerteforeningen

Hjerteforeningen Holstebro

Lokalafdelingen af Hjerteforeningen har til opgave at forestå foreningens arbejde i Holstebro kommune..
Vores hovedformål er at synliggøre Hjerteforeningen. Oplyse om hjerte- og kredsløbs-sygdomme og deres forebyggelse, samt at yde støtte og rådgivning til hjertepatienter og deres pårørende.

 

Hjælp til hjertepatienter og pårørende

Hjertepatienter og deres pårørende har ofte et stort behov for råd og vejledning i forbindelse med hjertesygdom og operation. Som et godt tilbud er oprettet Hjertelinjen på tlf. 70 25 00 00.

Det er uddannede hjertesygeplejerskerder tager telefonerne – men du kan også komme til at tale med en psykolog, socialrådgiver, kostvejleder eller en hjertepatient. Hjertelinjen, som er gratis, har åbent hverdage mellem klokken 10 og 16.

Aktiviteter

Vi afholder forskellige aktiviteter i årets løb. Disse omfatter blandt andet møder, foredrag, blodtryksmåling, motionsture og andre former for fysisk aktivitet. Aktiviteterne bliver løbende annonceret i den lokale dagspresse og opdateret på vores hjemmeside.

Vi vil endvidere være til stede og deltage i diverse arrangementer, der har relation til sundhed og forebyggelse.

Du kan følge vores aktiviteter på vores lokale hjemmeside, hvor du bl.a. kan se kalenderen med de forskellige arrangementer og læse nyheder. Klik ind på www.holstebro.hjerteforeningen.dk eller på Facebook under Hjerteforeningen Holstebro – husk at give siden et ”like” – så er du med.

Bliv medlem

Som medlem af Hjerteforeningen modtager du 4 gange om året magasinet Hjertenyt med sidste nyt inden for forskning, lækre opskrifter på hjerterigtig mad, artikler og interviews.

Hjertemotion i Holstebro

Kom i gang med motion eller forsæt efter kommunens genoptræning. Vi har to forskellige tilbud til dig.

Motionen er tilrettelagt for ”tidligere” hjertepatienter. Vi arbejder med at få pulsen op og derved styrke hjertefunktionen, samt med balance og styrkeøvelser. På alle hold afsluttes der med hyggeligt samvær og gratis kaffe/te.

Vi har et samarbejde med Fitness1 Struervej 141 i Holstebro om motion mandage 09.15 – 10.30 og onsdage kl. 9 – 10.15.   Er du medlem af Hjerteforeningen koster det kr. 35,00 pr. gang at deltage – du bestemmer selv, hvor ofte du deltager.
 
Vi har også en samarbejde om hjertemotion med FlexFitness  Gl. Struervej 7 i Holstebro – her trænes hver tirsdag kl. 11.30 til kl. 12.30.
På dette hold betaler tilmelder man sig  og betaler for en hel sæson – i efterår 2019 er det 18 gange til kr. 450,00. Holdet starter den tirsdag den 13. august,  holder fri i uge 42 og træner sidste gang tirsdag den 17. december 2019.
 
Se nærmere om begge tilbud under punktet Hjertemotion og kalender her på siden.

Kontakt person

Anita Zacho

Telefon nummer

42152127

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.