Gigtforeningen Vestjylland

Vestjyllandskredsen dækker Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommune.

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Vi kæmper i Gigtforeningen for, at mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler får et bedre liv. Tidligere indsats. Færre smerter. Mere Styrke.

Sådan lyder Gigtforeningens vision. Vi er en sygdomsbekæmpende organisation med mere end 80 års erfaring. I dag er vi mere end 80.000 medlemmer og støtter, som støtter gigtsagen, fordi vi ønsker at gøre en forskel for de over 700.000 mennesker med inflammatorisk gigt, artrose (slidgigt) og rygsygdomme herhjemme. Det gør Gigtforeningen til en af de største patientforeninger i Danmark, og jeres opbakning gør os i stand til:

  • At støtte forskning i gigtsygdomme – f.eks. bedre diagnosticering og behandling samt forebyggelse – med 10-15 mio. kroner årligt.
  • At tilbyde medlemmer uafhængig individuel telefonrådgivning af sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere og andre faglige eksperter.
  • At skabe bedre vilkår og sætte gigt på agendaen overfor politikere og offentligheden.
  • At oplyse og give vores medlemmer inspiration og ny viden i magasiner, nyhedsbreve, podcastserien ’Klog på gigt’, via sociale medier og på vores hjemmeside.
  • At drive Dansk Gigthospital og tre Sano-centre, der har sat nye standarder for behandling og rehabilitering af gigtsygdomme.

Kontakt person

Jonna Nygaard Poulsen

Telefon nummer

40 59 32 13

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.