Børns Voksenvenner

Børns Voksenvenner gør små smil større i Holstebro-Struer ved at etablere venskaber mellem voksne som har overskud til at danne relationer til børn med spinkle voksenrelationer. Med tilbud om en voksenven får disse børn en voksen, som er helt deres egen og der lægges vægt på at matche efter interesser.
Siden lokalforening Holstebro-Struer startede i 2001 har vi skabt 94 venskaber.
Vi har erfaret at de tætte relationer mellem barn og voksenven ofte faser ud, når barnet fungerer socialt, er kommet i teenageralderen og har fået et netværk. Forholdene bliver herefter mere sporadiske. Vi fornemmer at voksenvennen bevarer og accepterer den mere tilfældige kontakt. I fald barnet har brug for en voksen støtte, så er det vigtigt at barnet ved, at der er en fortrolig at henvende sig til. Med de mange forskellige familiemønstre vi kender i dag, forventer vi, at vores tilbud vil blive ved med at være efterspurgt. Der er behov for at der skabes et øget kendskab til vores koncept og tilbud.

Kontakt person

Tove Rasmussen

Telefon nummer

28946305

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.