Andelsboligforeningen Rendsborgparken

Velkommen til andelsboligforening Rendsborgparken, Rendsborggade 15A - 21C. Vi er en skøn og sund andelsboligforening med lidt mere end 30 år "på bagen", i hjertet af Holstebro.Vi vægter fællesskab og samarbejde meget højt. Vi er beliggende tæt på Via College, "Slagteriet" og gågadens liv. Vores andelsboligforening består af 16 boliger - heraf 8 på 114 m2 og 8 på 57 m2. Boligafgiften /huslejen  for de store; 2000 kr. & for de små andele 1100 kr. pr. måned. Hvis du har lyst til at høre mere om os, så send os endelig en sms på 30 40 05 01.

Lidt om andelsboligforeninger: En andelsboligforening er selvejende (ejet af andelshaverene). Der er derfor ingen andre end andelshaverne, der skal/kan tjene penge på at udleje foreningens boliger! En andelslejlighed er en slags hybrid mellem en ejerbolig og en lejebolig, da du for at kunne få en bolig i foreningen skal købe en andel i foreningen, på nøjagtig samme måde, som når du køber dig ind i en hvilken som helst anden andelsvirksomhed.

Dette gøres ved at købe et andelsbevis til en af foreningens boliger. Men selv om du nu er andelsejer kan du ikke få boligtilskud af kommunen, fordi du er medejer af den forening du bor i. Du har heller ikke ret til at fradrage renterne for din del af foreningens gæld på selvangivelsen. Til gengæld bør husleje/boligafgiften være tilsvarende mindre, end for en tilsvarende lejebolig.

Kontakt person

Niels Mogens Nielsen

Telefon nummer

30400501

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Address

  • Rendsborggade 15A - 21C

    7500 Holstebro

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.