Sorggrupper - for efterladte i forbindelse med dødsfald

Sorggrupperne er et tilbud til efterladte, der har mistet en nær pårørende i forbindelse med dødsfald. Grupperne vejledes af erfarne frivillige, som har kvalificeret sig til opgaven. Der er ikke tale om terapeutisk behandling, men om Hjælp til selvhjælp.

Grupperne mødes 2 - 3 timer, hver anden mandag i Ellebæk Kirkes lokaler - nogle i dagtimerne andre om aftenen. Tilbuddet er gratis og åben for alle!

Kontakt person

Vagn Ove Høgild / Karen-Ingeborg Jacobsen

Telefon nummer

97941049 / 97422949

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse

  • Menighedsplejen er en lokal frivillig organisation, som ud fra Folkekirken arbejder med omsorgsarbejde af praktisk og åndelig karakter. Frivilligcenter Holstebro, Kultur & Frivillighuset er et hus, hvor mennesker mødes, får hjælp, svar på spørgsmål og har mulighed for at yde en frivillig indsats med at hjælpe andre. Lignende tilbud kan findes på www.sorggrupperifolkekirken.dk 

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.