Mødrehjælpen, familiearbejde

Mødrehjælpen har følgende tilbud til børnefamilier;

Babystartpakker: Som indeholder basistøj til en lille nyfødt fra str. 50-62 + et patchworktæppe, som er syet af frivillige. Der ligger forskellige ting i, som f.eks. bleer og sutter, som er sponsoreret af lokale handlende. Pakkerne bliver visiteret igennem jordemor eller sundhedsplejeske.

Måltidet: Vi laver mad sammen med børn/familier, hver 14. dag på Nr. Boulevardskolen i Holstebro. Der er lukket i skoleferierne. Familierne mødes sammen med andre familier og får skabt nye kontakter/relationer. Børnene får nye kammarater og de er sammen om at lave mad, for derefter at spise og hygge. Vi er sammen fra kl. 16.30 til ca. 19.00.

Den rullende kagemand: Ethvert barn glæder sig til sin fødselsdag og skal derfor fejres. Men for nogle familier kan det være svært at overskue. Derfor tilbyder vi at hjælpe med en gratis kagemand/boller - smør, pålæg, kakao/saft + en fødselsdagsgave. Familien kan også få hjælp til det praktiske med at dække bord, leg m.m. Ansøgningsskema ligger på vores hjemmeside eller man kan få et skema udleveret i vores butik Nygade 3, 7500 Holstebro.

Endagsture og arrangementer: Vi arrangerer endagsture for børnefamilier. Du er velkommen til at deltage i vores arrangementer. Se opslag på Biblioteketet, i Frivilligcentret eller Trivselshuset. Du kan også gå ind på vores facebookside.

Kontakt person

Anna Marie Kehlet

Telefon nummer

26274496

E-mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Address

  • Nygade 3

    7500 Holstebro

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.