Danske Handicaporganisationer DH-Holstebro

DH er en paraplyorganisation for aktuelt 36 handicaporganisationer. Det gør DH til et fælles talerør på handicapområdet. Her er listen over medlemsorganisationerne: https://handicap.dk/om-dh/medlemsorganisationer

Formålet kan beskrives således: ”Danske Handicaporganisationer (DH) arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et liv som alle andre. Mennesker med handicap skal kunne deltage, bidrage og være en del af fællesskabet.”
Læs mere om DH her: https://handicap.dk/politik

Der er en lokalafdeling i alle kommuner. Formålet med lokalafdelingerne er ”at formidle samarbejdet mellem DH's medlemsorganisationer på kommunalt plan og søge at fremme fælles interesser.”

Det sker ved at søge politisk indflydelse i form af indflydelse på de politiske beslutninger i kommunen, som vedrører handicapområdet og ved at have en god og kontinuerlig kontakt til både de kommunale politikere og kommunens embedsmænd.
Derudover udpeger DH også repræsentanter til Handicaprådet og en række andre råd og organisationer. Det er dog vigtigt at notere sig, at DH ikke tager sig af enkeltsager eller rådgiver enkeltpersoner. Dette sker i de relevante medlemsorganisationer.

Se mere om Holstebro lokalafdeling her:  https://handicap.dk/lokalafdelinger/midtjylland/dh-holstebro eller søg os på Facebook: https://www.facebook.com/dhholstebro

Kontakt person

Henning Færmann

Telefon nummer

22624233

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Holstebro ¤ Nygade 22 ¤ 7500 Holstebro ¤ Tlf. 2155 6946 - 2155 6917 ¤ Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ¤ privatlivspolitik ¤ CSR politik.