Foreningsinfo.

Social integration

Bliv frivillig

Indkøbsengle

Hvad er indkøbsengle?  Indkøbsenglene Holstebro er en ny indkødbsordning for ældre over 65 år, som på grund af fysiske og psykiske handicaps ikke selv kan handle ind.

Er du en engel?  Er du 16 og ældre, og har du lyst til at hjælpe andre mennesker, så har vi brug for dig som frivillig indkøbsengel. I Indkøbsenglene handler det ikke kun om at gøre et stykke frivilligt arbejde, men også om at have det hyggeligt sammen. Derfor vil du løbende blive indbudt til biografture, fællesspisning eller måske en lille udflugt m.m.

Du skal kunne afsætte ca. 1-2 timer om ugen til arbejdet, som består af ét ugentligt indkøb for en pensionist, som har brug for din hjælp til at handle. Har du kun tid til at hjælpe engang imellem, kan du blive vikar i en af de to ordninger.

Hvad kan vi tilbyde dig? Arbejdet er ulønnet, så det er lysten og engagementet, der skal drive arbejdet. Men vi kan tilbyde dig en række kurser og sociale aktiviteter i selskab med de andre frivillige, desuden viser erfaringerne, at frivilligt arbejde giver dig større chancer på det ” rigtige”  arbejdsmarked. Frivilligt arbejde ser med andre ord godt ud på CVét og kan være vejen til drømmejobbet!

Hvad er frivilligt socialt arbejde?  Frivilligt socialt arbejde er for “Englene”

* at gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp.

* at hygge sig med andre unge og få større netværk.

* at få vigtige erfaringer og kompetencer, som kan bruges til at komme ind på drømmeuddannelsen eller få et godt arbejde.

Kontakt Frivilligcenter Holstebro på tlf.: 2155 6917 torsdag og fredag i tidsrummet 9.00 – 13.00 kfh@kulturogfrivillighuset.dk